Cursos

CURS DE CONNEXIÓ AMB ELS ANIMALS DE PODER nivell 1

Vols connectar amb els animals de poder? Fes aquesta meditació de connexió amb els animals de poder (en català):

Meditació en castellà: https://www.youtube.com/watch?v=YCI3noje8mM

Els animals de poder són éssers energètics que ens poden ajudar i acompanyar en el nostre camí. Si els sabem escoltar, ens ajuden a aconseguir els nostres objectius (els que estan alineats amb la nostra ànima), a superar pors i emocions que ens bloquegen, a tenir més clar quin camí volem seguir, a estimar-nos profundament i a expressar la nostra essència.

En aquest curs, aprendrem com podem connectar amb els animals de poder i a rebre els missatges que ens volen donar, descobrirem quina és la nostra manera natural de rebre missatges (hi ha una manera que ens és més fàcil. Amb la pràctica, es poden treballar totes les maneres de comunicar-se) i farem pràctiques per rebre missatges i interpretar-los.

És un curs per aconseguir una connexió profunda amb els animals de poder i poder rebre la seva guia diària.

Connectar amb els animals de poder també augmenta la connexió amb els animals físics i la capacitat de percebre i entendre la seva energia i les seves qualitats.
Els animals físics estan connectats a l’energia dels animals de poder i la materialitzen a la Terra. Tot i així, animals físics i animals de poder són diferents, els animals físics són ànimes que s’han encarnat, com nosaltres, i els animals de poder són energies que no solen encarnar-se.

Punts bàsics del curs:

* Neteja energètica (una per dia): Neteja del cos energètic, transformació de patrons mentals i emocionals limitants, neteja de karma. La neteja és bàsica per evitar que les creences i patrons interfereixin amb la capacitat de connexió i la informació que es rep.

* Activacions del canal per part dels propis guies i dels animals de poder (es faran activacions els dos dies de curs).
Les activacions ens ajudaran a millorar la capacitat de connexió amb la nostra energia i amb tota l’energia, faran més forta la connexió amb els animals de poder i la capacitat de comunicació amb aquests guies energètics.

* Viatge guiat de connexió amb els animals de poder guies per augmentar la capacitat de comunicació. Els animals de poder que ens guien ens acompanyaran a cada connexió que fem i podrem rebre els seus missatges. A part, en aquest curs treballarem la comunicació amb tots els animals de poder, inclosos els dracs de llum pura, no només amb els guies propis. Els guies també ens acompanyaran quan connectem amb altres animals de poder.

* Explicació i pràctica de protecció energètica, que es farà abans de cada connexió.

* Explicació de les diferents maneres de rebre missatges (imatges, sons, telepatia, sensacions, etc) i pràctica per trobar la manera que és més natural per cadascú.

El curs de nivell 1 consta de 2 dies separats d’un mes aproximadament. El mes entremig serveix per assimilar el canvi d’energia intern, les activacions del canal i per practicar la comunicació amb els animals de poder. Recomanaré meditacions i exercicis després de cada dia per practicar i aprofundir en la connexió.

És un curs per a persones que realment volen connectar amb els animals de poder i que es volen involucrar en aquest procés, ja que el curs provoca un canvi energètic que afavoreix avançar en el propi camí de vida, requerint dedicar temps per meditar i connectar cada setmana (durant el mes entre cursos i mínim el mes després del curs) i tenir ganes de caminar endavant.

És un curs ple d’amor incondicional, suport, pau i alegria. L’energia dels animals de poder et connecta amb la plenitud interior.

Dates: Dissabtes 29 de febrer i 28 de març
Horari: 10h – 17h
Preu: 65€ per dia
Localització: Sants-Badal, Barcelona

Contacta’m: neusmiqueltapies@gmail.com
645854006

Esdeveniment de Facebook: https://facebook.com/events/s/curs-de-connexio-amb-els-anima/182613479508097/?ti=as

Presentació del curs de connexió amb els animals de poder

Meditació guiada de connexió amb l’energia dels animals de poder. Connecta amb els teus animals de poder guies i sent l’energia que et transmeten.

Dissabte 15 de febrer del 2020
11h a 12h
A Sants-Badal
Gratuït
Contacta’m: neusmiqueltapies@gmail.com
645854006

CURS DE CONNEXIÓ AMB ELS ANIMALS DE PODER nivell 2

Aprofundiment en la connexió amb els animals de poder, millora de la capacitat de rebre missatges i aprenentatge de rebre missatges per altres persones i animals.

Més informació properament.

Dates: 2 dies separats un mes aproximadament
Horari: 10h – 19h
Preu: 81€ per dia
Localització: Sants-Badal, Barcelona

Coneix els teus animals de poder a través d’una connexió profunda amb aquests éssers i una posterior meditació guiada amb el tambor per trobar i comunicar-te amb el/s animal/s de poder que et guien des del naixement i/o els que t’estan ajudant en aquest moment.

APRÈN A FER SANACIONS AMB ELS ANIMALS DE PODER

A través de meditacions guiades, activacions a l’energia dels animals de poder, iniciacions per part dels animals de poder i pràctiques aprendràs a fer sanacions energètiques amb els animals de poder.

Les activacions i iniciacions queden ancorades al cos energètic de la persona.

Les sanacions amb animals de poder es poden fer tant a persones com a animals. També es pot fer autosanació.

Durant el curs, connectem amb l’amor incondicional i claretat dels animals de poder.

Un curs que ens ajuda a connectar amb aquests éssers energètics, fer sanacions a tots els nivells i connectar profundament amb la Terra i els animals físics.

Durant el curs rebràs:

* Neteges energètiques i sanacions amb els animals de poder

* Activacions i iniciacions per connectar i fer sanació amb animals de poder

* Meditacions guiades per connectar amb diferents animals de poder

Aprendràs a fer:

* Sanació amb animals de poder

* Autosanació amb animals de poder

* Autosanació amb el teu animal de poder

Properament:

Sanació amb dracs