Missatge de l’animal guia LLEÓ

Mira els meus ulls i diga’m què hi veus. El coratge i la força que estan dins teu s’il·luminen quan em mires als ulls. Res no et pot fer por si confies en el teu interior. Et pot crear dolor, et pot crear sentiments; però la por desapareix quan tens confiança infinita en el teu interior.

Us miro amb tot l’amor del meu cor, us observo. Sé que necessiteu la meva força; el camí és llarg i abundant i cal voluntat per caminar.

Entra al teu cor, al lloc més profund que puguis arribar del teu cor i recupera la teva força i la teva il·lusió, i sobretot el respecte, el respecte cap a tu i el respecte cap a tot. Viu des de la integritat i el camí serà més àgil.

La meva força està al meu interior. Com a animal físic lleó, la força està dins del tòrax i l’abdomen i d’allà surt cap enfora. La força és el meu centre. Sent l’equilibri intern que et provoca la meva energia. La sinceritat que neix dins teu al mostrar-te tal com ets, sense màscares ni il·lusions, amb la seguretat de la força interior, de la llum interior, que es mostra sense amagar-se.

Respira profundament per sentir la teva força. No necessites explicacions, només ser. Tu ets. Jo sóc.

Regenera totes les teves cèl·lules a través d’aquesta afirmació: Jo sóc, i augmenta la teva capacitat d’alinear-te amb el teu propòsit, amb el teu camí. Deixa anar les màscares que t’has anat inventant per trobar-te amb qui ets. Allibera’t perquè el camí sigui més fàcil i més plaent. Fes aquest procés amb paciència i al teu temps. Estic aquí per acompanyar-te, demana’m ajuda si vols.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s